Koe ainutlaatuinen tunnelma paikan päällä

F1-matkat

Varaa matka

Formula 1 -tunnelmaan pääset kiinni parhaiten paikan päällä: Palaneen kumin käry ja moottorien äänet ovat moottoriurheilussa tärkeä osa kokemusta. Lähde Elämysmatkojen mukaan katsomaan Formula 1 -osakilpailuja paikan päälle ja koe kokonaisvaltainen Formulaelämys.

Elämysmatkojen formulamatkoilla pääset kokemaan formulakisojen huuman paikan päällä helposti ja turvallisesti. Formulamatkoillamme on mukana aina suomalainen matkanjohtaja, joten vaikka et olisi koskaan ennen ollut F1-kisoissa, löytyy paikat helposti ja sinun tehtäväksesi jää ainoastaan nauttia kisatunnelmasta. Matkanjohtajamme ovat teitä vastassa lentokentällä.

Elämyksen Formulamatkoilla kisakuljetukset sisältyvät myös hintaan. Kisakuljetuksemme lähtevät hotelleilta lauantaina ja sunnuntaina ja tuovat kisapäivän jälkeen takaisin hotellille. Kaupunkiradoilla kisakuljetuksia ei ole. Peruspakettiin sisältyy aina aluelippu viikonlopuksi. Aluelipuissa ei ole merkittyä istumapaikkaa, vaan kisaa seurataan nurmialueilta. Voit myös valita halutessasi katsomopaikan lisähinnasta.

Lähde mukaamme kannustamaan Kimiä ja Valtteria kuninkuusluokassa! Varaa matka

F1-asiantuntija, Speedpassionin Tony Svartsjö siirtyy Elämysmatkoille!

Yksi Suomen kovimpia Formula 1-asiantuntijoita, espoolainen Tony Svartsjö siirtyy Elämysmatkoille. Svartsjön vastuualueena on matkatoimiston F1-matkojen asiantuntijana toimiminen, F1 Product and Sales Managerin tittelillä.

Viidentoista vuoden ajan SpeedPassion –yrityksensä kautta Formula 1-ajoelämyksiä asiakkaille tuottanut Svartsjö tuo F1-maailman tietämyksensä ja osaamisensa elämysmatkailijoiden ulottuville ja vie asiakkaat kurkistamaan formulamaailman kulisseihin.

- Tänä päivänä ihmiset eivät enää tyydy siihen että pelkästään päästään paikan päälle, vaan mukana pitää olla tarinoita ja taustoittamista. Matkalla mukana olevan asiantuntijan pitää olla aiheestaan palavasti kiinnostunut. Olen itse todella innoissani päästessäni tuottamaan näitä elämyksiä tulevaisuudessa, Svartsjö sanoo.

- Meillä myös tehdään asiat hieman eri tavalla kuin muut. Pystymme tarjoamaan kokemuksia kuten varikkokäyntejä ja viemään matkailijoita paikkoihin mihin he eivät ehkä uskoneet olevan mahdollista päästä. Silti Elämysmatkojen F1-matkat sopivat sekä ensikertalaiselle että useamminkin formulamaailmaan jo kurkistaneelle fanille. Meillä räätälöidään matkat asiakkaan toiveiden mukaan, Svartsjö lupaa.

- F1 on uusi aluevaltaus Elämysmatkoille. Me olemme todella innoissamme Tonysta, joka on yksi Suomen kovimpia F1-asiantuntijoita. Hänen intohimoinen suhtautumisensa formulamaailmaan täydentää hienosti tiimiämme. Lisäksi Tonyn henkilökohtaiset suhteet F1-maailmaan tuovat sisältöä matkoihin ja paljon lisää koettavaa matkailijoille itse kohteessa, Elämysmatkojen toimitusjohtaja Pasi Latva intoilee.